دیدار سرپرست و کارمندان اداره کل کتابخانه های عمومی اصفهان

بهترین راهکار برای افزایش بینش و بصیرت مردم جامعه، ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان تصریح کرد: هر چه مردم اهل مطالعه باشند و به یقین درک کنند که چه چیزی خوب است و چه چیزی بد، به یقین موفقیت بسیاری را کسب خواهند کرد.

بهترین راهکار برای افزایش بینش و بصیرت مردم جامعه، ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است

آیت الله طباطبایی نژاد  در دیدار سرپرست و کارمندان اداره کل کتابخانه های عمومی اصفهان ضمن تبریک فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی، با تاکید بر اهمیت کتاب و مطالعه بیان کرد: کتاب باعث رشد انسان است و علم در بطن کتاب گنجانده شده است.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان تصریح کرد: هر چه مردم اهل مطالعه باشند و به یقین درک کنند که چه چیزی خوب است و چه چیزی بد، به یقین موفقیت بسیاری را کسب خواهند کرد.
وی با بیان این که کتاب غذای روح انسان است، گفت: باید در راستای تشویق و ترغیب مردم به سمت کتاب و کتابخوانی گام برداشت چون بهترین راهکار برای افزایش بینش و بصیرت مردم جامعه، ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است.
امام جمعه اصفهان با اشاره به مهم ترین سفارش و دغدغه مقام معظم رهبری یعنی مطالعه و کتابخوانی گفت: برای تشویق مردم به کتابخوانی، خود اهل کتاب باشید و از خواندن و مطالعه کتاب های خوب دریغ نکنید.
وی در پایان ضمن تبریک مجدد ایام بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی از تلاش‌های کارکنان و کتابداران کتابخانه‌های عمومی در راه ترویج فرهنگ مطالعه تشکر و برای آن‌ها در راه رسیدن به اهداف، آرزوی موفقیت کرد.
در ابتدای این دیدار سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آماری و شاخص های کتابخانه ای کتابخانه های عمومی استان گفت: در حال حاضر 293 باب کتابخانه عمومی شامل 209 باب کتابخانه نهادی، 79 باب کتابخانه مشارکتی و 5 باب کتابخانه مستقل در سطح استان به ارائه خدمات کتابخانه ای می پردازد.
وی با اشاره به مهم ترین شاخص های کتابخانه های عمومی از جمله تعداد عضو، تعداد امانت، انجام فعالیت های فرهنگی افزود: بالغ بر 170 هزار نفر در کتابخانه های عمومی عضو هستند و از خدمات و برنامه های فرهنگی استفاده می کنند.
وی در ادامه با اشاره به انجمن های کتابخانه های عمومی تصریح کرد: هیأت های اندیشه ورزی در ذیل انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان تشکیل شده است که شناسایی، توصیف و ارزیابی دقیق مسائل مورد نظر در کتابخانه های عمومی و تبدیل ایده های کلی و پیشنهادهای خام به برنامه های قابل اجرا در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی از وظایف هيأت های اندیشه ورزی در هر شهر می باشد.
وی با تأکید بر اهمیت کتابخوانی در خانواده ها گفت: اگر بخواهیم جامعه را کتابخوان کنیم باید از خانواده ها شروع کنیم. بایستی برنامه ریزی به نحوی انجام شود که خانواده ها به عضویت کتابخانه ها درآیند و ارتباطی دوطرفه با خانواده ها شکل گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین رمضانعلی معتمدی تصریح کرد: تمام تلاش و سعی مجموعه کتابخانه های عمومی اصفهان تبدیل کتابخانه ها به مجموعه های فرهنگی جهت توسعه و رشد فرهنگ کتاب و کتابخوانی است .

picture name
picture name